Barn som spiller fotball på fotballskole

Lysere dager, snø som smelter mange steder i landet, og det er tid for påmelding til sommerens fotballskoler!

Fotballskoler er en viktig aktivitet for barn og ungdom, både for å øke ferdigheter, men også for samhold og fellesskap. Fotballskoler er også en god inntektskilde for klubbene.

For å kunne arrangere en god fotballskole, er det mange som velger å gjøre det administrative så enkelt som mulig. På denne måten kan man fokusere på aktivitetene og innholdet. Mange fotballklubber har derfor gjennom flere år satt opp påmelding til Tine Fotballskole hos oss, for å forenkle hverdagen for både klubb og deltagere.

Enkel administrasjon og ingen store utlegg

En av de største fordelene med å sette opp påmelding til Tine Fotballskole hos oss, er at klubben får ukentlige utbetalinger. Man slipper dermed store utlegg. Det er gratis å sette opp arrangementet, en fordel for klubber som ikke har mulighet eller ønske om faste kostnader, da man kanskje ikke vet nøyaktig hvor mye fotballskolen vil bringe inn.

Når påmeldingen til Tine Fotballskole går gjennom Deltager.no, slipper klubben også å manuelt håndtere deltagerlister og betaling, og ikke minst purring på betaling. Betalingen skjer i det øyeblikket en foresatt melder på sitt barn, og man kan samtidig innhente all informasjon som trengs. Eksempelvis årsklasse / fødselsår, allergier, bildetillatelse etc. Det er også mulig å legge inn søsken-påmelding til rabattert pris, og kommunisere med de påmeldte via e-post og SMS.

Hvordan fungerer det?

Flere klubber har allerede satt opp sine påmeldingssider for Tine Fotballskole 2017, så om du vil hente inspirasjon eller se eksempel på påmeldingsside, kan du ta en titt på en av disse:

For å sette opp din påmeldingsside, kan du registrere deg her og følge arrangementsoppsettet.

Vi er også stolte av at Liverpool Fotballskole bruker oss til å håndtere sine påmeldinger og betalinger. De har sitt eget design på løsningen, slik at overgangen mellom deres nettsider og vår løsning er sømløs. Ta en titt her! Du kan kontakte oss dersom din klubb ønsker en lignende løsning.

Dersom du trenger hjelp med oppsett av fotballskolen, kan du ringe oss på vår gratis support-telefon mellom 09:00 og 17:00 alle hverdager, eller sende en e-post til support@deltager.no.