Høst- og vintersesongen er godt i gang, og arrangementer som Oktoberfester og matfestivaler dukker stadig opp på Deltager.no. Som arrangør er det viktig å vise bedriften fra sin beste side gjennom hele prosessen- fra billettslipp til siste deltager har forlatt lokalet. Er du usikker på hvilke  moduler du bør bruke, og hva som lønner seg, både for deltagere og budsjettet kan du lese videre.

For en liten stund siden hjalp Deltager forlaget Aschehoug med deres hagefest, hvor over 1000 deltagere var påmeldt. Du kan få et innblikk over hvordan prosessen foregikk i videoen under. Lignende prosess kan du gjøre med hjelp av oss, eller på egenhånd med egen smart telefon.

https://youtu.be/tq9uF7dh8P8

  1. Innsjekk-modulen er en del av Deltager Basic, og er derfor tilgjengelig for alle arrangører. Modulen passer blant annet for messer, show, konserter og større arrangement der du er avhengig av å ha kontroll og oversikt over deltagerne.Deltageren vil motta ordrebekreftelse etter bestilling, med tilhørende billett som enten inneholder QR- eller strekkode, avhengig av hva du som arrangør har valgt. Under arrangementet skannes koden med «Participant» appen, eller med strekkodeleser og PC. Ønsker du å skrive ut navnelapp kan dette kobles opp til systemet. Navnelappene kan både være standardisert, eller tilpasset med firmalogo. Som arrangør vil du ha full kontroll over deltagerne. Etter endt arrangement vil du stå igjen med en total oversikt over hvem som kom og ikke.
  1. Invitasjons-modulen tilbys som en tilleggsfunksjon, og gjør det enkelt å invitere deltagere, samt holde oversikt over de inviterte. Ønsker du blant annet å sende en egendefinert invitasjon, sperre arrangementet for ikke inviterte, eller reservere plasser, passer denne bra for deg.
    Invitasjonen sendes ut via e-post, med personlig lenke til de inviterte. Du kan videre sende invitasjon på nytt, eller velge å sende ut til de som ikke har meldt seg på, som en påminnelse.
  1. SMS og e-post varsling er en tilleggsmodul, som gjør det enkelt å sende beskjeder til deltagerne. Du kan selv bestemme hvor mange varslinger du ønsker å sende. Du kan på forhånd av arrangementet bestemme innhold, og når meldingen skal sendes. Denne modulen passer godt om du behøver en kommunikasjonsplattform hvor du blant annet kan:
  • sende påminnelse før et arrangement. Eksempelvis om deltagerne må ha noe medbrakt
  • holde kontakt med mange under et arrangement. Eksempelvis om du holder et stort seminar, der endringer kan skje.

Hvilke moduler som passer deg, varierer fra hvilken type arrangement du skal holde. Mange bruker for eksempel ofte fakturamodulen dersom man har mange bedriftskunder. Ellers er evaluerings-modulen et supert verktøy, om du ønsker en tilbakemelding fra deltagerne etter eventet.

Les mer her om du ønsker mer informasjon om moduler og Deltager Basic.


MELD DEG PÅ VÅRT NYHETSBREV